Vilkår & Handelsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Totterne by VOHL.

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Totterne by VOHL.

Dokumentation og vejledning
Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Totterne by VOHL.
Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Totterne by VOHL side, er denne af vejledende art. Totterne by VOHL indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning, medmindre andet er anført i produktbeskrivelsen.

Leveringstidspunkt og transport
Levering af varer fra Totterne by VOHL anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med PostNord. Leveringstid 1-2 hverdage. Totterne by VOHL kan ikke drages til ansvar, hvis PostNord ikke overholder deres leveringstider.
Vi sender ikke til Grønland og Færøerne.

Pris og betaling
I denne butik kan du bestille dine varer online og betale med Dankort, Mastercard, Maestro, VISA, VISA Electron, JCB & American Express. Alle priser i Totterne by VOHL – på web-adressen https://www.totterne.dk – er inkl. moms.
Vi hæver ikke beløbet før varerne er afsendt til dig.

Reklamation
Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Totterne by VOHL.
Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig.
Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. Du har altid 24 måneders reklamationsret jf. købeloven. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Totterne by VOHL har stillet dig i udsigt.

Varen sendes til
Totterne by VOHL
Havremarken 4, Hal 3A
3650 Ølstykke

Vi har brug for følgende information når du sender varen til os
Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.
Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Beløbet bliver overført til det kort du har betalt med eller på din bankkonto, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at reklamationen er berettiget.

Fortrydelsesret
Fortryder du dit køb skal du give Totterne by VOHL besked indenfor 14 dage fra du har modtaget varen, og herefter skal varen sendes retur indenfor yderligere 14 dage.
Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Varens stand, når du sender den retur
Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af en konkret vurdering af varens handelsmæssige værdi til en anden forbruger.
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Beløbet bliver overført til det kort du har betalt med eller på din bankkonto, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. Vi tilbagebetaler uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget varen retur.
Eneste omkostning du har, når du fortryder, er portoen for at sende varen tilbage til os.

Klagemuligheder

Klager over produkter kan sendes til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk

For EU-borgere uden for EU skal klager sendes via EU Kommissionens online klageplatform.
ec.europa.eu

Ved klage skal vores email adresse angives: info@totterne.dk samt hjemmesiden du har købt varen på.

Kontakt info

v/ Stine Larsen
Tlf.: 51 64 08 70
Man-Fre: 10-17

Email: stinell@hotmail.com

Adresse

Totterne by VOHL
c/o ZnoopyTrade
CVR: 34322538

Havremarken 4, Hal 3A
3650 Ølstykke